Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
IYAZ niet blij met zijn wereldwijde doorbraak met de hit Replay!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.11.2009

IYAZ is een nieuwe artiest die met zijn debuutsingle 'Replay' wereldwijd doorbrak maar echt vrolijk word hij er niet van! De nieuwe artiest had voor zijn nieuwe single 'Replay' een platencontract getekend bij het splinternieuwe platenlabel opgezet door Sean Kingston. Voor de single release zou hij de single opnieuw inzingen en was afgesproken dat ook Sean Kingston op de single zou meezingen. Het geheel zou worden geproduceerd en afgemixed door de bekende producer JR.Rotem.

Groot was de verbazing van IYAZ toen hij het uiteindelijke resultaat te horen kreeg. Sean Kingston bleek de single namelijk zelf in zijn geheel te hebben ingezongen! IYAZ bleek heel in de verte op de achtergrond nog een klein beetje hoorbaar. IYAZ eiste dat de single opnieuw werd afgemixt en gemasterd maar Sean Kingston en JR Rotem wilden daar niets van weten. De plaat werd gewoon uitgebracht en werd een enorm succes. In sneltreinvaart haalde het nummer in veel landen de Top 10!

IYAZ kan er niet om lachen, ondanks het feit dat zijn banksaldo door deze hit ernorm is gestegen. Hij hoopt dat JR Totem en Sean Kingston hem wel gewoon zijn eigen tweede single laten inzingen. Op zijn tweede single hoeft Kingston niet mee te werken of iets in te zingen wat betreft IYAZ. Laat Sean maar lekker thuisblijven aldus de nieuwe zanger afkomstig van de Virgin Islands! Volgende keer doet hij het gewoon helemaal zelf!








Tags: IYAZsinglereplayfeatseankingstonproducedjrrotemvirginislandsr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact