Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor r&b legends 28 november,Amsterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.11.2009

Na vele eerdere succesvolle en uitverkochte edities van R&B Legends zal vakzuid op ZATERDAG 28 NOVEMBER 2009 haar deuren openen voor een volgende editie van R&B Legends!
Op de avond wordt je meegenomen naar de begin tijdperk van de nieuwe generatie R&B artiesten uit de jaren negentig wat nu beter bekend staat als Urban.

Ieder die ietsje ouder is denkt wel eens terug naar de begintijd van zijn uitgaan op locaties zoals: Ministry, Challenge, Sinners, Escape en vele meer.De dansvloeren werden gevult op de hitjes van: Destiny Child, Aaliyah, R. Kelly, Usher, Foxy Brown, Puff Daddy, Notourious Big, 50 cent, Ja Rule, Ashanti, Jennifer Lopes, Justin Timberlake and many more.

Maar ook liefhebbers van alle nieuwe r&b,rap en dancehall komen aan hun trekken! Area2 is brand new met de beste Urban van nu!


DEEJAYS
R&B LEGENDS 28 NOVEMBER 2009 VAKZUID:

AREA I: The Finest R&B from the 90’s
JAIEGER (USA)
DIEGO ARMANDO
FRANCK
SMASH
KID

AREA II: The Hottest URBAN from Now
RGR (BRAND NEW)

Het nummer 1 radiostation voor Hiphop en R&b van Nederland,Reflex FM geeft natuurlijk weer vrijkaarten weg voor deze super party! En daar hoef je bijna niet voor te doen! SMS Reflex spatie legends,je naam en achternaam,en naam en achternaam van met wie je wil gaan naar 3663!







Tags: winvrijkaartenvoorsexybag28novembervakzuidamsterdampartyr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact