Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown terug met I Can Tranform Ya feat. Lil Wayne!  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.10.2009

Chris Brown is keihard terug met zijn nieuwe single 'I Can Transform Ya' geproduceerd door Swizz Beatz. Op de single ook wat keiharde rapliners van niemand minder dan Lil Wayne! Het is zijn eerste echte single nadat hij zijn ex Rihanna in februari mishandelde. Er verschenen wel al eerder wat nieuwe tracks van Chris op internet, maar dit waren geen singles.

De nieuwe single gaat over hoe je vrouw kan veranderen door haar veel geld te geven. Het is de eerste single van zijn nieuwe album 'Graffity' waarvoor nu snel een releasedatum zal worden geprikt!

Op YouTube liet hij donderdag een filmpje van zichzelf zien terwijl hij zijn nieuwe nummer in zijn woonkamer speelde. “Ik ben er nog steeds. Ik probeer zoveel mogelijk muziek te maken, terwijl ik tegelijkertijd mijn taakstraf uitvoer,” vertelt de 20-jarige rapper op het filmpje.

Tot slot zegt Chris: "Zorg ervoor dat je het aanvraagt op de radio. Ik denk dat het nog niet op iTunes is. Alle fans, ik hou van jullie. Dank jullie voor alle steun," aldus Chris Brown! Dus steun je boy Chris Brown en vraag het nummer nu direct aan op Reflex FM! Dat kan via de Reflex FM player op de site, of via een e-mail naar studio@reflexfm.nl of door je via dit zelfde adres op de studio MSN toe te voegen! Of SMS 3663 en begin je bericht met Reflex.Tags: chris brown i can transform ya new single lil wayne vidio r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact