Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jay-Z 's album The Blueprint 3 blijft records breken!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.09.2009

Jay-Z schreef vorige week al geschiedenis door met zijn album The Blueprint 3 door een oud verkooprecord op naam van de rock legende Elvis aan stukken te slaan! Dankzij het verkoopsucces kwam hij in de eerste week nieuw binnen op Nr.1 in de Amerikaanse Album Chart.

Maar ook in de tweede week blijft Jay-Z het erg goed doen met 298.000 verkochte exemplaren in The States! Daarmee weet hij niet alleen zijn Nr.1 positie in de Album Chart vast te houden, maar heeft The Blueprint 3 ook de gouden status behaald. Er word zelf verwacht dat het album volgende week al de platina status zal behalen!

Ook in de Nederlandse 'Urban Top 100' doet Jay-Z het erg goed. Hij wist daar niet alleen de Nummer 1 Positie vast te houden met de single 'Run This Town', maar was ook nog eens de hoogste nieuwkomer met zijn nieuwe single 'Empire State Of Mind'.

De 40 jarige Jay-Z (Sean Carter) was vorig jaar nog de rijkste rapper ter wereld, en zal dankzij het succes van The Blueprint 3 ook deze titel weten vast te houden .The Blueprint 3 is het eerste album dat hij uitbracht bij zijn eigen platenlabel Roc Nation. Dit levert hem vele miljoenen aan extra inkomsten op. Maar ook het opnieuw uitbrengen van de eerste twee Blueprint albums door zijn voormalig platenlabel Def Jam zorgt ervoor dat de Dollars met miljoenen tegelijk blijven binnenstromen!








Tags: jay-zsecondweeksalenverkooprecordtweedeweekgoudgoldbleprint3album top100raphiphopT


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact