Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Hoeft Max B toch geen 75 jaar de gevangenis is?  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.09.2009

Het ziet er naar uit dat rapper Max B welke nauwe connecties heeft met Dipset en een goede vriend is van rapper Jim Jones een nieuw proces zal krijgen. De rapper werd vorige week
veroordeeld tot 75 jaar gevangenisstraf voor zijn rol in een moordzaak.

De rechter heeft Max B een tweede kans gegeven met een nieuw proces als hij binnen 22 dagen een nieuwe advocaat weet te vinden voor zijn verdediging. De rapper ontsloeg zijn advocaat enkele dagen voor zijn proces, en besloot zelf zijn verdediging te doen. Hierop werd hij schuldig bevonden en veroordeeld tot 75 jaar gevangenisstraf.

Het enige vervelende aan dit verhaal is dat de rapper aan de grond zit, en geen goede advocaat kan betalen. De rapper heeft nu zijn familie gevraagd een tekst te plaatsen op zijn MySpace pagina waarin zijn fans worden verzocht geld te storten om zijn advocaat mee te kunnen betalen. Als elke fan 1 Dollar stort kan dit de rapper behoeden van 75 jaar gevangenisstraf!

Max B was in 2006 betrokken bij een gewelddadige beroving die zwaar uit de hand liep.Bij de beroving was ook zijn vriend Kelvin Leerdam betrokken, en Max B zijn vriendin Gina Conway. Het idee voor de beroving kwam van Gina Conaway. Het slachtoffer werd uiteindelijk vermoord op een hotelkamer, nadat het eerst door het drietal gruwelijk was mishandeld! Gina Conway kwam weg met slechts 15 jaar gevangenisstraf, en zijn vriend Kelvin werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf!








Tags: maxbtochgeen75jaargevangenisstrafnieuwtweedeprocesvraagtfanstedonerenr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact