Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
8 maanden cel voor dodelijk ongeluk bij videoclip rapper Metz!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.05.2009

De officier van justitie eist acht maanden tegen de achttienjarige man die verdacht wordt van het doodrijden van motorrijder van Boy van der Ham (19) Daarnaast wil de officier een rijontzegging voor drie jaar. Het ongeluk vond plaats na afloop van opnames voor een videoclip van rapper Metz!
Deze vonden vorig jaar plaats op het parkeerterrein van FC.Utrecht.

In september vorig jaar ging het na afloop mis bij het Griftpark in Utrecht. Na afloop van opnames van een videoclip van de Utrechtse rapper Metz van 3D Entertainment waarbij was gestunt met motoren en scooters werd van der Ham aangereden door een automobilist.

Het openbaar ministerie eist acht maanden tegen de automobilist en acht bewezen dat hij roekeloos heeft gereden. De bestuurder heeft met hoge snelheid gereden en vervolgens om te stunten zijn handrem aangetrokken. Hierbij raakte hij de motorrijder die onderweg naar het ziekenhuis overleed. De officier van justitie kon niet bewijzen dat één van beide bestuurders door rood reed.

Rapper Metz wordt niet vervolgd voor het fatale ongeluk bij het Griftpark in Utrecht, op 10 september. De officier van justitie heeft de zaak tegen hem geseponeerd.

De 26-jarige rapper organiseerde voor het dodelijke ongeval opnamen voor een videoclip. De 19-jarige motorrijder Boy van den Ham werd op de Wittenvrouwensingel doodgereden door een automobilist. Het Openbaar Ministerie nam het Metz kwalijk dat hij de bijeenkomst organiseerde en daarbij een sfeer zou hebben gecreëerd waarin het ongeluk kon ontstaan. De rapper staat bekend om zijn clips met stuntende scooter en motorrijders.

Na bestudering van het onderzoeksdossier komt de officier van justitie echter tot de conclusie dat Metz geen strafbaar gedrag kan worden verweten. Metz bestuurde de auto niet, en uit het onderzoek komt niet naar voren dat hij de bestuurder heeft aangezet tot gevaarlijk verkeersgedrag.

Justitie in een verklaring: "Aanvankelijk werd hij wel aangemerkt als verdachte omdat toen nog niet duidelijk was hoe de rolverdeling lag en welk aandeel beiden hadden in het ongeval."

De 18-jarige bestuurder is nu wel vervolgd en kijkt tegen acht maanden aan!








Tags: 8maandenceldodelijkongelukrappermetz3dentertainmentraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact