Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor I Love R&B met Mario Winans vanavond in de Powerzone!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.04.2009

Zin in een heel vet feest? Vanavond om 22.00 kun je naar The Powerzone Amsterdam! Jij maakt kans op vrijkaarten voor deze hele dikke party met live on stage Mario Winans en Jayh! Luister tussen 19.00 en 22.00 naar The Sunday Chillout op Reflex FM om kans te maken op vrijkaarten!
Het telefoonnummer dat je nodig heb om kans te maken op vrijkaarten is 020-7522384

Zondag 12 April kun je in je paasvakantie lekker los gaan tijdens de megaparty 'I Love R&B' in de Amsterdamse Powerzone! Dit is een feest wat je zeker niet mag missen, want tijdens dit feest zullen een ook een aantal bekende artiesten een live optreden geven! De DJ's zijn 7 All-Stars & Delivio Reavon, Goodfellas, Diego Armando, Waxfiend, Jab, Jane Doe, en Franck

Live optredens zijn er van Jayh bekend van de hitsingle "Mijn Baby" en zijn nieuwe hitsingle "Mijn Hossel" feat. Hef en Kempi! Ook is er een live optreden van de nieuwe r&b sensatie Firewoodz die recent een mixtape hebben uitgebracht en binnenkort komen met hun debuutalbum. Verder een optreden van Phat, die ook het voorprogramma van het concert van Ne-Yo zal gaan verzorgen!

Uit Amerika komt niemand minder dan Mario Winans bekend van hits als 'I Don't Wanna Know' en 'Pretty Girl Bullshit'. Deze man dropt binnenkort zijn nieuwe album en zal je tijdens I Love R&B wat dope songs brengen.

Kaarten zijn voor slechts 12 Euro te koop bij alle Free Record Shops! Aan de deur betaal je 20 Euro.

Bij Reflex FM maak je deze week kans op vrijkaarten! Sms Reflex spatie I Love R&B en je naam en achternaam,en naam en achternaam van degene waarmee je gaat naar 3663! (0,25.p.o.b) Je mag onbeperkt meedoen!

Check hier de promo van Mario Winans!










Tags: i love r&b12 aprilpowerzonemario winansconcertpartyr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact