Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Eminem's nieuwe video 'We Made You' morgen in première!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.04.2009

Eminem brengt morgen zijn tweede single 'We Made You' uit! De videoclip die is geregisseerd door Joseph Kahn beleefd morgen (7 April) zijn exclusieve première op MTV! Eminem vertelde alvast de gedachte achter de single en video: 'it has to be a mind game designed to seduce every woman alive'. Dat klinkt goed toch? Zorg dat je de première op MTV niet gaat missen! En op 19 Mei is het dan eindelijk zo ver,dan ligt zijn langverwachte album Relapse eindelijk in de winkel! Later dit jaar krijgt dat album zelfs nog een vervolg.

Eminem's nieuwe single 'We Made You' is vanaf morgen te horen en aan te vragen op Reflex FM The Number One For Hiphop And R&B! (SMS 3663 begin je bericht met Reflex)

Eminem zijn eerste officiële single van het album Relapse is vandaag in première gegaan! Op het nummer “We Made You” gaat Slim Shady weer flink los en krijgen heel wat bekende sterren er weer ouderwets van langs! Hij wil onder andere seks met de Amerikaanse gouverneur Sarah Palin! Een look alike van haar draaft op in de video terwijl Eminem de volgende tekst rapt: “Well I can be as gentle and as smooth as a gentleman
Give me my venom, an inhaler, and two Xenadrine,
And I'll invite Sarah Palin out to dinner, then
Nail her. Baby, say hello to my little friend”! Ben je benieuwd naar zijn nieuwe clip?
Check hem op Reflexfm.nl als eerste!















Tags: eminemnewvideowe made youexcusivepremiererelapseraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact