Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Flo-Rida en 15 jarige producer zijn laatste hoop voor Ashanti!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.03.2009

Ashanti en haar platenmaatschappij hebben de koppen bij elkaar gestoken om te praten over het verloop van haar comeback die niet erg goed is uitgepakt. Haar laatste album 'The Declaration' werd een grote flop. Daarna probeerde ze het met een mixtape 'The Vault' waarop ze samen werkte met jonge onbekende producers,en ook dit werd geen succes!

Toch is er nog een sprankje van hoop voor de zangeres! De platenmaatschappij en Ashanti hebben hun laatste hoop gevestigd op het nummer 'Let's Do Something Crazy',wat is geproduceerd door de 15-jarige Michual Benza. Dit nummer staat op de mixtape Ashanti presesents “The Vault” en hierop doet ook Flo-Rida mee.

Nu Flo-Rida een van de populairste artiesten van dit moment is, en de man met zijn laatste single “Right Round” alle verkooprecords weet te breken is besloten om te profiteren van zijn succes! Het nummer “Let’s Do Something Grazy” feat.Flo-Rida zal worden uitgebracht op single!
Binnenkort word een video geschoten voor het nummer waarmee Ashanti haar carrière probeert te redden. Het nummer is letterlijk en figuurlijk haar laatste kans!

De 15 jarige producer “Michual Benza” is razend enthousiast nu besloten is dat zijn nummer toch als single zal uitkomen! Het is zijn grote kans om als producer door te breken.
"Het nummer 'Let's Do Something Crazy' is anders dan andere nummers van Ashanti. Ik heb geprobeerd de classic Ashanti style te combineren met de vernieuwende stijl van mijn beats. Zo hopen we de fans van Ashanti tevreden te houden, maar ook een nieuwe groep aan te trekken!" En nu maar hopen dat het een hit zal worden!








Tags: ashantilet's do someting grazy15 jarige producerflo-ridanewsingler&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact