Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Day26 terug met single Imma Put It On Her feat.Diddy & Yung Joc!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.03.2009

Bad Boy platenbaas Sean 'Diddy' Combs heeft deze week in een Youtube video een verklaring naar buiten gebracht waarin hij aankondigt dat Bad Boy Records dit jaar een keiharde comeback zal maken! Hij is focussed alsof het opnieuw 1994 is zegt hij in deze video. Er gaan een hoop nieuwe Bad Boy platen uitkomen. En de eerste in de rij is die van zijn supergroep Day 26!

De groep Day26 zal op 14 April aanstaande hun nieuwe album Forever In a Day uitbrengen.
Gelukkig hoeven de echte fans zolang niet te wachten. Deze week gaf de groep je alvast een voorproefje met het uitbrengen van de eerste single van dit album “Imma Put It On Her” feat. Yung Joc & Diddy.

Brian Andrews, Michael McCluney, Qwanell "Que" Mosley, Robert Curry,and Willie Taylor zingen op 'Imma Put It On Her' over een mooie dame die ze de club binnen zien komen.
Ze willen deze dame graag even meenemen naar hun crib om haar daar gruwelijk hard te nemen. Het is duidelijk dat je voor deze single geen hoogstaande teksten hoeft te verwachten.
Dit keer is het geen liefde maar pure lust, en ook daar is natuurlijk niets mis mee.

De video voor “Imma Put It On Her” gaat volgende week in première. In deze video krijgen ze hulp van hun baas Sean “Diddy” Combs en rapper Yung Joc. De heren zijn ook te zien in het nieuwe seizoen van de tv-serie Making The Band waarbij ze gevolgd worden op hun tournee.

Check de video van Diddy met een speciale boodschap aan de fans, en de premiere van Day 26 nieuwe single Imma Put It On Her.









Tags: day26immaputitonherimmapuitonhernew singlebadboydiddyyungjocalbumforeverinadayr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact