Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Unieke kans voor r&b en rap talent! Schrijf je nu in!!!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.03.2009

Op Donderdag 9 april kan iedereen die ook maar denkt te kunnen rappen of zingen zich voorstellen aan de professionele jury en hen omver blazen met zijn of haar skills, of het gebrek daaraan. Heb je écht kwaliteiten en wil je dat die bekend zijn bij de movers en shakers van de muziekindustrie? Dan is dit dé uitgelezen kans voor jou om dat mogelijk te maken. Heb je totaal geen kwaliteiten, dan vermaak je in ieder geval de jury, die jou dan wel verteld wat je ouders of je vrienden je eigenlijk al hadden moeten vertellen.

En de jury zijn geen nerds en nono's als Gordon,Jerney Kaagman of Henk Jan. De jury bestaat uit de top van de internatationale muziekindustrie!

Een paar voorbeelden van deze toppers?

Kawan Prather, A&R manager bij platenmaatschappij Def Jam, tevens producer van John Legend’s hit “P.D.A. (we just dont care)” en co-producer van Ushers “U Got It Bad” uit 2001 en John Legend’s “Green Light”.

Drumma Boy, een uit Atlanta afkomstige producer die in 2008 genomineerd was voor "Producer of the year" tijdens de Ozone-Awards. Deze nominatie dankte hij onder andere aan het produceren van het nummer "Put On" van Young Jeezy.

Dion Summers, program director van satelietradiozender “Sirius Satelite/ XM Urban”. (Waar ook Eminem’s “Shade45” onder valt.)
Malay, de producer die samen met eerdergenoemde Kawan Prather “Green Light” van John Legend produceerde, evenals de soundtrack van 50 Cent’s “Get rich or die tryin’”

Dus vergeet al die domme talentshows op tv waar je alleen voor gek gezet word! Ga voor een internationale muziekcarriere en schrijf je nu in voor New Skool Rules,open call audities! Deze worden gehouden op 9 April aanstaande in de Maassilo Rotterdam! Inschrijfkosten bedragen slechts 35 euro! Maar wees snel want vol=vol! Check www.newskoolrules.com en schrijf je in.







Tags: new skool rulwesopenmicauditiesinternationalejury9aprilmaasilorotterdamr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact